Professionals

JobMatchFactory voor professionals
Voor bedrijven is het vaak moeilijk om de juiste link te leggen tussen cv en aangeboden vacatures. Vaak is het een zoektocht om de juiste vacature te vinden. JobMatchFactory heeft voor jou als kandidaat maar ook voor de opdrachtgevers een automatisch matching systeem gebouwd. Het systeem maak een match op ervaring, opleiding, certificaten en op soft skills en andere vaardigheden die vermeld staan op jouw cv. Hierdoor kan het systeem efficiënt en snel meerdere vacatures koppelen aan jouw cv. Dit gebeurd door middel van algoritmen.

Echter omdat recruitment mensenwerk blijft nemen wij jouw wensen als kandidaat mee in het complete matching proces.

Hoe werkt het? Je meld je aan bij 1 van onze partners die gebruik maakt van de matching tool van JobMatchFactory. Daar kan je dan eventueel je wensen aangeven gekoppeld aan jouw cv. Hierbij kun je denken aan aantal uur per week (+werktijden) dat je wilt werken, salaris, reisafstand. Voer je wensen in en laat JobMatchFactory voor je werken en krijg jij inzichtelijk welke vacatures het beste matchen bij jouw cv en werkwensen.

Doordat we werken via de regels van AVG/GDPR is het vertrouwd en beschermd. Pas wanneer jij dit aangeeft wordt de daadwerkelijke koppeling gemaakt met het bedrijf waar de vacature beschikbaar is.